De wijk Onderwijs & Kinderopvang Sport, Cultuur & Natuur Zorgaanbod Verhuur & Horeca Vrijwilligers

Kinderwoud Kinderopvang

Elke dag een mooie dag! Dat is de slogan van Kinderwoud.
Onze enthousiaste medewerkers zorgen ervoor dat uw kind bij ons elke dag een mooie dag beleeft. In de Spil verzorgt Kinderwoud dagopvang in het kinderdagverblijf voor de allerkleinsten, Buitenschoolse opvang voor de schoolgaande kinderen en Peuterspeelzalen voor uw peuter.
Alles onder één dak onder de naam De Bosplaats.

Kinderdagverblijf De Bosplaats voor kinderen van 0-4 jaar
Een vertrouwde omgeving voor uw kind. Dat is wat het kinderdagverblijf De Bosplaats van Kinderwoud uw kind biedt. Onze pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat uw kind zich geborgen voelt en de ruimte krijgt om zich te ontwikkelen zodat u de zorg voor uw kostbaarste bezit met een gerust hart uit handen kunt geven.

Buitenschoolse opvang De Bosplaats voor kinderen van 4-13 jaar
Kinderwoud vindt het belangrijk dat de opvang na schooltijd geen voortzetting is van school. De BSO is dan ook echt vrije tijd. Er zijn leuke activiteiten op de BSO waar uw kind vrij is om aan mee te doen. In de schoolvakanties bieden wij veel uitdagende activiteiten aan waardoor het voor de kinderen een waar feest is om naar de BSO te gaan!

Peuterspeelzaal de Bosplaats voor peuters van 2,5 -4 jaar
Fijn met leeftijdsgenootjes spelen, verhaaltjes in de kring, liedjes zingen...
In onze peuterspeelzaal brengt uw peuter een leuke en leerzame tijd door. Uw kind krijgt een goede basis mee waardoor de overgang naar de basisschool makkelijker zal verlopen. U kunt uw peuter al inschrijven voor deze populaire locatie vanaf 1,5 jaar.

Meer informatie of aanmelden
Meer informatie over openingstijden, kosten en aanmelding treft u op onze website www.kinderwoud.nl.
Bellen kan ook op 0513-610825. Onze planningmedewerkers staan u graag te woord!

Website